[TERKINI] #PRKKajang: WAJIB BACA! BETULKAH ANWAR MANGSA KEZALIMAN?

Friday, 21 March 20141comments


Pada hari ini, Khamis 13 Sya'ban 1429, bersamaan 14 Ogos 2008, saya Mohd. Saiful Bukhari Azlan (Nombor Kad Pengenalan 850706-01-5687) dengan ini sesungguhnya dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang berikrar dan bersumpah seperti berikut:

"A'uzubillahi minas syaitonirrajim. Bismillahirrahmanirrahim. Wallahi, Wabillahi, Watallahi. Saya bersumpah bahawa saya telah diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 26 Jun 2008 iaitu pada tarikh tersebut Datuk Seri Anwar Ibrahim telah memasukkan zakarnya ke dalam dubur saya.

Jika saya berdusta atas pengakuan ini, maka saya berdusta terhadap Allah S.W.T dan saya sanggup menerima azab, dilaknat dan kutukan daripada Allah S.W.T sehingga ke kiamat.

Wallahualam.Salam 2 all.

Saya melihat akhir-akhir ini gelagat pembangkang dalam kempen PRK Kajang lebih menumpu kepada persoalan kes liwat Anwar Ibrahim terhadap pembantu peribadinya Saiful Bukhari Azlan terutamanya isu hukuman penjara 5 tahun yang dijatuhkan oleh Mahkamah Rayuan terhadap Anwar setelah disabitkan dengan kesalahan meliwat Saiful.

Pembangkang didalam ceramah-ceramah, poster, banner, dan bahan kempen membuat dakwaan kononnya BN menggunakan Mahkamah untuk menzalimi Anwar Ibrahim. Dengan sabitan kesalahan meliwat dan hukuman penjara 5 tahun, pencacai-pencacai pembangkang mendakwa ini sekaligus menamatkan agenda Anwar untuk menggulingkan Tan Sri Khalid Ibrahim dan menabalkan dirinya sebagai Menteri Besar Selangor yang baru.

Mereka menggunakan slogan 'Keadilan Untuk Anwar' sebagai retorik kempen PRK Kajang.

Apa kena mengena pengundi DUN Kajang dengan masalah liwat Anwar dengan Saiful saya pun tak tahu. Tapi nampak gaya kempen PRK DUN Kajang dah jadi kempen kes Anwar Ibrahim meliwat Saiful; langsung tidak ada kena mengena dengan kepentingan atau kebajikan rakyat Kajang!

Saya sebenarnya tidak berminat untuk membuat komen tentang penyakit sodomi Anwar ini. Pada saya ini masalah peribadi antara Anwar dan pembantu peribadinya Saiful, dan kita serahkan kepada Mahkamah untuk menentukannya.

Namun apabila melihat gelagat pembangkang, terutama dikalangan penceramah-penceramah mereka yang berubah menjadi anjing-anjing salakan mengutuk dan memfitnah Kerajaan BN termasuk YAB PM dan Hakim-Hakim Mahkamah Rayuan dengan kata-kata mencarut, caci nista dan maki-hamun yang diluar batas manusia bertamadun, saya berasa terpanggil untuk memberi ulasan dan menjawab tohmahan mereka.

Saya mahu menjawab mereka dengan mencabar anjing-anjing salakan pembangkang ini untuk menjawab siapa sebenarnya yang zalim melalui persoalan-persoalan berikut:


1. PEGUAM KARPAL SINGH - Anwar mempunyai hampir 10 peguam mewakili dan membela beliau dalam kes ini. Malah Anwar sendiri yang melantik peguam Karpal Singh bersama anak-anaknya untuk membela beliau dalam kes Saiful. Sedangkan Karpal telah pada 22 Okt 1997 menegaskan didalam Dewan Rakyat bahawa Anwar seorang peliwat dan beliau (Karpal) mendakwa mempunyai bukti kukuh. Dakwaan Karpal ini yang menyebabkan pihak polis menjalankan siasatan yang akhirnya membawa kepada pendakwaan Anwar. Malah dakwaan Karpal inilah adalah antara punca membawa kepada terbongkarnya skandal homoseks dan seks songsang luar tabi'e Anwar yang menyebabkan Tun Mahathir memecat Anwar sebagai Timbalan Perdana Menteri pada 02 Sept 1998.

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri bila melantik Karpal Singh, orang yang menuduhnya seorang peliwat sebagai peguam?


2. PEMBELAAN ALIBI - Anwar telah mengemukakan pembelaan alibi (mendakwa beliau tiada ditempat kejadian) dalam menghadapi kes meliwat Saiful. Beliau diberi peluang oleh Mahkamah untuk memberi keterangan untuk membuktikan dakwaan alibi tersebut. Sebaliknya Anwar memilih untuk tidak memberi keterangan lalu menolak peluang membela diri yang diberikan oleh Mahkamah. Tindakan ini juga menafikan hak Pendakwaraya untuk menyoal-balas beliau. Dengan keengganan memberi keterangan, Anwar telah menafikan dirinya sendiri peluang untuk membuktikan kebenaran. Adakah Karpal Singh yang menasihatkan Anwar supaya jangan memberi keterangan?

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri apabila mengambil pendirian menolak peluang yang diberi Mahkamah dan enggan memberi keterangan untuk membela diri sendiri?


3. SAKSI ALIBI - Apabila mengemukakan pembelaan alibi, Anwar memberikan kepada Mahkamah antaranya 3 nama sebagai saksi untuk membuktikan beliau tidak berada ditempat kejadian. Saksi-saksi tersebut adalah isteri beliau sendiri yang juga calon PKR bagi DUN Kajang iaitu Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail, pengawal peribadi yang juga adik iparnya Mokhtar dan rakan karibnya (yang juga tuan punya unit kondominium tempat kejadian liwat berlaku) Tuan Haji Hasanudin. Bagaimanapun ketiga-tiga saksi ini langsung tidak datang Mahkamah memberi keterangan. Mereka ini semua rapat dengan Anwar. Mengapa mereka gagal hadir ke Mahkamah untuk memberi keterangan bagi membela Anwar Ibrahim? Adakah mereka tidak mempercayai Anwar?

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri apabila gagal mengemukakan saksi-saksi alibi yang merupakan ahli keluarga dan rakan rapat beliau sendiri?


4. 60 PENANGGUHAN - Saiful membuat lapuran polis mengadu diliwat oleh majikannya Anwar Ibrahim pada 26 Jun 2008. Keputusan Mahkamah Tinggi dibuat pada 10 Jan 2012. Setelah rayuan dibuat oleh Pendakwaraya dan Mahkamah Rayuan telah mendengar hujah kesemua pihak iaitu Pendakwaraya (yang diwakili oleh Tan Sri Muhamad Shafee Abdullah) dan Karpal Singh serta anak-anak (yang mewakili Anwar) dan telah membuat keputusan pada 7 Mac 2014. Maknanya kes ini mengambil masa hampir 6 tahun sejak aduan dibuat oleh Saiful kepada Polis pada 26.06.2008. Bukankah ini bukti jelas Anwar telah diberi peluang dan masa lebih daripada mencukupi oleh Mahkamah. Sebaliknya kes ini mencatat rekod penangguhan paling banyak dalam satu-satu perbicaraan, iaitu melebihi 60 kali, dan kebanyakannya atas permintaan Anwar.

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri apabila asyik memohon penangguhan yang akhirnya melengahkan perbicaraan kes sehingga berlarutan hampir 6 tahun? 


5. LARI KE TURKI - Sebaik sahaja maklumat diterima pada 28.06.2008 bahawa Saiful telah membuat lapuran polis mendakwa diliwat oleh Anwar, keadaan menjadi kecoh di Quality Hotel Shah Alam dimana berlangsung Seminar Kepimpinan Wakil Rakyat PKR dimana Anwar dijadualkan memberikan ucapan malam itu. Semua program seminar dibatalkan, sebaliknya perancangan dibuat untuk Anwar melarikan diri ke Turki, yang kemudiannya di ubah untuk mendapatkan perlindungan di Kedutaan Turki di Kuala Lumpur atas alasan konon ada cubaan mahu menembak mati Anwar. Dan Anwar pada malam itu dibawa keluar secara rahsia ke Kedutaan Turki. Ini menimbulkan persepsi dikalangan rakyat bahawa Anwar takut dengan lapuran Saiful itu; bak kata pepatah Melayu, 'kalau tidak ada angin, takkan pohon bergoyang'.

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri dengan menimbulkan persepsi dia bersalah apabila pembangkang membuat dakwaan konon ada cubaan nak menembak mati Anwar menyebabkan beliau terpaksa melarikan diri untuk mendapat perlindungan di Kedutaan Turki sebaik sebaik sahaja Saiful membuat lapuran polis?


6. DNA - Kemudiannya timbul persoalan bahawa terdapat DNA bersumberkan daripada sperma Anwar didalam anus Saiful sebagai bukti berlakunya perbuatan liwat. Lalu Anwar dinasihatkan memberikan sampel darah untuk ujian DNA, yang jika terbukti DNA darah beliau tidak sama dengan DNA yang ditemui dalam anus Saiful bukan sahaja akan menafikan dakwaan Saiful, malah mungkin boleh menyebabkan krisis keyakinan terhadap Kerajaan dan Polis yang boleh menggugat, malah mungkin boleh menumbangkan Kerajaan. Sebaliknya Anwar memilih untuk enggan bekerjasama memberikan sampel darah beliau untuk ujian DNA. Ini menimbulkan persepsi ada sesuatu yang hendak disembunyikan!

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri dengan menimbulkan persepsi cuba menyembunyikan kebenaran apabila enggan memberikan sampel darahnya untuk ujian DNA yang boleh menafikan dakwaan Saiful?


7. SUKA SAMA SUKA - Christopher Leong, Presiden Majlis Peguam yang merupakan sekutu kuat pembangkang ketika mengulas keputusan Mahkamah Rayuan itu menyatakan berdasarkan bukti dan keterangan yang dikemukakan dalam Mahkamah, jelas bahawa kes liwat Anwar terhadap pembantunya Saiful Bukhari dilakukan 'atas dasar suka sama suka'. Majlis Peguam tidak mempertikaikan kejadian Anwar meliwat Saiful itu berlaku, cuma mereka mempertikaikan kenapa Saiful tidak dituduh bersama Anwar kerana melakukan liwat suka sama suka*. Persoalannya ialah mengapa Anwar tidak menyaman Presiden Bar Council atas kenyataan tersebut? Bukankah Anwar menzalimi diri sendiri apabila melakukan liwat suka sama suka terhadap pembantunya Saiful?

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri apabila gagal menyaman Presiden Majlis Peguam yang mendakwa perlakuan liwat dia dengan Saiful adalah perbuatan suka sama suka?


8. BEBAS DENGAN JAMINAN - Selama perbicaraan berlangsung sejak 2008, Anwar bebas atas jaminan. Malahan setelah dijatuhkan hukuman 5 tahun penjara oleh Mahkamah Rayuan pada 7 Mac 2014, Mahkamah memberikan Anwar penangguhan perlaksanaan hukuman penjara tersebut, dan beliau dilepaskan dengan jaminan sehingga rayuan di Mahkamah Persekutuan selesai kelak. Diwaktu yang sama, Anwar bebas berjalan kesana kemari, malah boleh pergi keluar negara tanpa sekatan oleh Kerajaan Malaysia. Bandingkan ini dengan apa yang dihadapi oleh saudara Azizul dan isteri yang ditahan dipenjara Sweden tanpa jaminan sehingga hari ini sementara menanti selesai perbicaraan kes mereka di Mahkamah Sweden.

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri kerana memberi persepsi kepada rakyat yang dia mendapat layanan istimewa kerana masih bebas duduk diluar walaupun telah dihukum dengan hukuman 5 tahun penjara sedangkan rakyat Malaysia di Sweden masih merengkok dalam tahanan walaupun belum dihukum lagi?


9. SUMPAH LAKNAT - Diwaktu yang sama, Anwar diberi peluang untuk membersihkan namanya melalui sumpah. Saiful Bukhari, atas nasihat mantan Mufti Perlis Dr. Asri Zainal Abidin telah melaksanakan sumpah laknat pada 14 Ogos 2008 dengan menegaskan beliau diliwat oleh Bos sendiri iaitu Anwar Ibrahim. Saiful mengulangi sumpah tersebut pada 09 April 2012 dihadapan Ka'bah di Masjidil Haram, Mekah. Namun sehingga hari ini Anwar gagal, dan enggan mengangkat sumpah menafikan sumpah Saiful. Bukankah ini peluang terbaik Anwar untuk menyerahkan sepenuhnya kepada Allah untuk memberikan petunjuk kebenaran dakwaan Saiful atau dakwaan Anwar dia kononnya mangsa konspirasi Kerajaan.

Jadi tidakkah Anwar menzalimi diri sendiri kerana enggan dan ingkar membersihkan namany dengan mengangkat sumpah laknat sebagaimana yang telah dua kali dilakukan oleh Saiful?


RUMUSAN

Adalah jelas daripada sembilan (9) fakta diatas bahawa sebenarnya Anwar Ibrahim yang telah menzalimi dirinya sendiri.

Adakah adil bagi rakyat diheret ke kancah masalah peribadi diantara Anwar dengan pembantu peribadinya Saiful Bukhari?

Oleh itu saya mencabar Anwar dan pembangkang untuk menjawab fakta-fakta diatas sebagai menafikan sebenarnya Anwar Ibrahim lah yang telah menzalimi diri dia sendiri. Malah Anwar bukan sahaja menzalimi dirinya, dia juga menzalimi umat Islam dan rakyat negara ini dengan mengheret rakyat untuk menyelesaikan masalah peribadi beliau dengan pembantunya sendiri!

Dan saya menyeru rakyat di Kajang khususnya para pengundi DUN N.25 supaya menghantar mesej jelas kepada Anwar Ibrahim dan gerombolan pembangkang bahawa rakyat menolak politik jijik dan kotor ini dengan menolak Wan Azizah, calon mereka yang juga bini Anwar Ibrahim sendiri!

SAY-NO-2-ANWAR!
SAY-NO-2-AZIZAH!
SAY NO-2-ANWARIZAH! 

Wallahua'lam dan wassalam.


Adios amigos, grasias.


Zulkifli Noordin
Khamis
18 Jamadil Awal 1435
20 Mac 2014


Share this article :

+ comments + 1 comments

11 March 2015 at 20:49

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

Post a Comment
 
Support : S.A.R
Copyright © 2012. SHAH ALAM REBELS - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger