[TERKINI] MASYAALLAH! BIAR BETUL APA YANG DIDEDAHKAN BLOG INI!!?

Thursday, 13 June 201310comments


Semua sedia maklum bahawa Barisan Nasional (BN) kalah teruk dalam Pilihanraya Umum Ke-13 di Selangor. Natijahnya koordinator BN, Dato' Ir Mohd Zin Mohamed dituduh sebagai pihak yang harus dipertanggungjawabkan atas kekalahan ini.

Namun khabar kurang enak diterima mendakwa bahawa Mohd Zin atau dikenali dengan panggilan "Zin Badak" menerima sejumlah wang dari Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim untuk memastikan BN tewas dalam percaturan politik Selangor, dan hal ini bukan dihebahkan oleh orang sebarangan, sebaliknya Ketua Pemuda UMNO Selangor sendiri, Ungku Salleh Ungku Jamal.


Selanjutnya, [klik sini]
Share this article :

+ comments + 10 comments

13 June 2013 at 17:30

Ungku Salleh sudah lah menuduh benda yang tak betul..kenyataan itu langsung tak berasas..BN kalah bukan salah datuk zin tetapi rakyat msih belum buka mata siapa PR sebenarnya masih mahu kan PR lagi tawan negeri Selangor..Ini Ungku Salleh sebar benda yang tak betul.konon datuk zin diupah untuk membuat Selangor kalah ditangan PR..Datuk zin dah sedaya upaya tawan hati rakyat..jangan lah tebar cerita membuat rayat meluat..kalu datuk zin diberi duit untuk membuat BN kalah di Selangor kenapa datuk susah payah bersama BN memberi kemudahan dan kesenangan kepada rakyat Selangor..

13 June 2013 at 17:30

penulis blog ni mmg xtau ape dia hanya tau ckp saje xpi bukti xd pn... jgn lh kita menilai seseorg dengan mata kasar saje kenali baru kita tau sape dato zin yg sebarnye......

13 June 2013 at 17:35

Ungku salleh ni jelous betul. Memandai je. Kekalahan tiada kaitan dgn Datuk ZIn, kenapa lah bodoh sgt. Suka hati je memfitnah orang lain. Kan dah kalah, biarkan je kalah. Jangan dalahkan Datuk ZIn pula !

13 June 2013 at 17:39

jgn la nak mereka cerita pulak.. dah menang tu sudah la.. walaupun BN kalah.. at least Dato zin tu dah buat usaha yg terbaik..

13 June 2013 at 17:40

nie semua poyo macai pr cb sebarkan fitnah nak kuburkan pemimpin umno untuk kepentingan dowg semua...Macai cuba tabur fitnah untuk tarik perhatian rakyat atas apa yang dah berlaku sekarang...

13 June 2013 at 17:42

penulis blog ni pon satu hal..sblm nk post pape artikel selidik n kaji la dulu..mane bukti datuk zin mkn rasuah? ni sume konspirasi nk jatuhkn datuk zin..ungku salleh ni org noh omar, pembodek tegar pemimpin yg dh mmg sedia korup tuh...

14 June 2013 at 09:21

nak fitnah pun agak2 lah, tolong lah berasas. Datuk bukan macam Anwar, Anwar boleh lah jalang, Datuk tak mcm tu. SOry to say lah.. !!

14 June 2013 at 09:27

blog ni melampau sgt ni... ingat sikit negara kita ni ada undang2 kawan. jgn nak main tuduh2 tanpa bukti yg kukuh.. nnt x pasal2 masuk jel. jgn baru nak meyesal.

14 June 2013 at 09:30

pape enth klu dato tima rasuah xd lh dia betanding kt sepang klu dia kalah at least dia dh berusaha dengan kikih n hasil titik peluh beliau walaupun dia kalah... aku tetap sokong dato zin.....

14 June 2013 at 09:39

Pembohongan melampau ungku Aziz sehingga sanggup mengeluarkan kenyataan sampai begitu rupa.Sanggup menfitnah datuk zin untuk menjatuhkan karier Datuk Zin, orang xakan percaya semua ini sebab dalam keadaan ungku Aziz nie otak die xbetul pas cerai dgn bini die.

Post a Comment

Random Posts

 
Support : S.A.R
Copyright © 2012. SHAH ALAM REBELS - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger