PANAS! PEMBONGKARAN YANG BAKAL MENAMATKAN KARIER POLITIK ANWAR

Thursday, 7 June 20120 comments

Akhbar Geopolitik Nasional, Malaysia Harini akan membuat pembongkaran kerja jahat  Anwar untuk menjatuhkan kerajaan BN jika PR kalah dalam PRU13. Pembongkaran itu pasti membuatkan Anwar kecut telur. Dapatkan edisi terbaru Malaysia Harini  di pasaran bermula hari Isnin, 11 Jun 2012.


Pengkhianatan Anwar semakin teserlah dengan usaha dan gerak kerja jahatnya untuk mengangkat dirinya menjadi Perdana Menteri Malaysia seterusnya tercapai.

Anwar sedar bahawa PRU13 ini adalah peluang terakhir atau 'last ticket' bagi dirinya mengejar cita-cita politik untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Pembongkaran yang bakal didedahkan oleh Malaysia Harini pasti mengejutkan semua rakyat Malaysia. Rakyat akan tahu betapa terdesaknya Anwar yang sanggup melakukan apa sahaja asalkan jadi Perdana Menteri.

Barangkali Anwar sudah lupa. Untuk jadi khalifah di muka bumi ini bukan sahaja memerlukan sokongan dan menjadi pilihan rakyat. Yang paling penting adalah menjadi pilihan Allah swt. Ini kerana Allah swt maha mengetahui lagi maha menentukan segalanya.

Persoalannya, siapa akan menang bila Anwar VS Allah swt?

Dapatkan naskah Akhbar Geopolitik Nasional, Malaysia Harini di pasaran bermula Isnin, 11 Jun 2012.

mimrShare this article :
 
Support : S.A.R
Copyright © 2012. SHAH ALAM REBELS - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger