EKSKLUSIF! KARNIVAL SEKS DAN RUMAH URUT DI SHAH ALAM TARIKAN KEPADA 'PELABUR LENDIR'

Thursday, 17 May 20120 commentsSHAH ALAM 17 MEI - "Kerajaan Selangor bercadang untuk mengadakan Karnival Seks dan Rumah Urut Antarabangsa buat julung kalinya bagi menarik 'pelabur lendir' melendir di Shah Alam bagi menjana pendapatan kerajaaan negeri Selangor", kata seorang penduduk tempatan sambil berjenaka menceritakan kepada penulis kerisauan 'wabak' rumah urut dan pusat maksiat yang berleluasa di Shah Alam.

"Inilah hadiah kerajaan Pakatan Rakyat kepada penduduk Shah Alam selepas mereka menguasai tampuk pemerintahan di Selangor. Kami sungguh terkilan kerana janji mereka sebelum pilihanraya dulu tidak ditunaikan", katanya.

"Janji-janji mereka (PR) sebelum pilihanraya telah mempengaruhi saya untuk mengundi mereka dalam pilihanraya dulu. Khalid Samad sekarang Ahli Parlimen Shah Alam, menjanjikan akan mengubah wajah Shah Alam manjadi sebuah bandaraya contoh yang penuh dengan ciri-ciri Islami. Namun hakikat sekarang, saya rasa keadaan lebih teruk berbanding ketika pemerintahan Barisan Nasional (BN) dulu", katanya.

Shah Alam dulu terkenal sebagai sebuah bandaraya bebas maksiat dengan Masjid Biru tanda kesucian. Sehingga tiada aktiviti hiburan dibenarkan ketika pemerintahan BN atas dasar menjunjung perintah tuanku Sultan. Oleh itu, kebimbangan penduduk Shah Alam itu ada kebenarannya. Ini kerana sebanyak tujuh rumah urut telah dikesan dalam risikan bersama teman-taman di sekitar Shah Alam. Di Batu Tiga sahaja terdapat tiga buah rumah urut. Selebihnya penulis tidak berhasrat mendedahkan lokasinya. Cari sendiri!

Kepada Khalid Samad atau lebih popular dengan gelaran 'Khalid Gereja'. Anda harus sedar, hakikatnya rakyat di Shah Alam sudah buka mata. Kamu telah mengkhianati rakyat di Shah Alam dengan janji-janji palsu. Hentikan retorik kamu! 

Bersedialah untuk menerima 'hukuman rakyat' kelak.

Share this article :
 
Support : S.A.R
Copyright © 2012. SHAH ALAM REBELS - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger