[TERKINI] #PRKKajang: POLIS GAGAL AMBIL TINDAKAN TERHADAP PROVOKASI MELAMPAU

Wednesday, 12 March 20142comments


Pihak berkuasa harus segera bertindak dan bukan sekadar melihat puak-puak tertentu melakukan provokasi melampau bagi memastikan kegiatan itu tidak menjadi trend dalam masyarakat di negara ini.

Soalnya, mengapa begitu sukar pihak polis mahu mengambil tindakan sedangkan provokasi yang dilakukan secara terang-terangan.

Sebagai contoh, pada hari penamaan calon Pilihan Raya Kecil (PRK) Kajang semalam, sekumpulan penyokong pakatan pembangkang bertindak kurang ajar apabila membuat provokasi melampau.

Mereka sengaja mahu menaikkan kemarahan penyokong Barisan Nasional (BN). Bagaimana pula kalau penyokong BN bertindak ke atas mereka? Sudah tentu penyokong BN akan dilihat bersalah. Sedangkan, siapa yang memulakan provokasi? 

Lihat sendiri gelagat penyokong pakatan pembangkang dalam video tersebut.Share this article :

+ comments + 2 comments

12 March 2014 at 18:01

Itu provokasi bodoh - kebudak-budakan. Ia memberi satu pandangan rendah terhadap kumpulan atau parti tersebut. Orang yang waras dan berhemah tinggi tidak 'ambik pot'perkara begini. Low class. Biadab. Kurang ajar.
-Boleh repot polis untuk rekod saja.
-Boleh muatkan video seperti ini supaya umum boleh tonton kebodohan dan kebiadaban mereka. It won't win my vote
- Jangan tunjuk marah. Mereka suka. Budaaak!!!

11 March 2015 at 21:45

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

Post a Comment
 
Support : S.A.R
Copyright © 2012. SHAH ALAM REBELS - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger